Projecten

In ontwikkeling | Churchill appartementen Wageningen

In Wageningen aan de Churchillweg en Spelstraat werkt Provascon aan een plan voor de verbetering van het aanzicht waarbij er kan worden voldaan aan de bestaande woonbehoefte. Het plan betreft studio’s en 2- & 3-kamerappartementen.

Transformatie Venlo | 2017

In 2017 Transformeerde Provascon dit kantoorpand in Venlo tot 36 appartementen. De bouw werd uitgevoerd door Weever Bouw uit Kampen.

Retailpark Den Bosch | 2017

Retailpark Den Bosch, samen met Victorum gebouwde winkelboulevard voor grootschalige detailhandel met huurders als BCC, Rofra Home, Mantel Megastore, Boonman Bedden, Keukenspecialist, De Bommel meubelen aangevuld met een horecapaviljoen, het totale metrage bedraagt 9000 m2.

Dit gebouw is gerealiseerd op basis van hoogwaardige kwaliteit, moderne architectuur en energiezuinig in gebruik. De bouwer voor dit complex is BVR Groep uit Roosendaal.

Retailpark Fase 2; nog 4000 m2 winkelruimte beschikbaar. Retailpark Den Bosch ligt tussen de Balkweg, de Ploegweg en de Goudsmidstraat. Fase 2 is gelegen tussen de eerste fase en de Mediamarkt op de woonboulevard.
Oplevering vindt plaats zomer 2018. De bouwer is hier ook BVR Groep uit Roosendaal. Retailpark Den Bosch heeft een geheel eigen en moderne uitstraling. 

Vragen of opmerkingen over dit project?

Wij komen graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden!