PROVASCON

Verantwoordelijk ontwikkelen met oog op de toekomst

Als vastgoedbedrijf zijn wij reeds meer dan 15 jaar actief in de markt. Provascon is breed georiënteerd en altijd strevend naar de optimale invulling van een project waarbij gebruikersgemak centraal staat. Daarbij houden we oog voor de omgeving en werken samen met verschillende partijen zoals gemeenten, architecten en bouwbedrijven.

Development & Investment

Oog voor gebruiker & omgeving

Ons vastgoedbedrijf bestaat uit Provascon Development en Provascon Investment. In de development tak houden wij ons bezig met het (her)ontwikkelen van woningen, winkels, bedrijfs- en kantoorgebouwen. Investment koopt aan, zowel grondstukken gereed voor nieuwbouw als gebouwen die gesloopt kunnen of moeten worden. Denk hierbij aan oude kantoorgebouwen of scholen waar een nieuwe bestemming moet voor worden gevonden.

Samenwerking & realiseren

Streven naar de beste combinatie

Provascon werkt samen met verschillende architecten en bouwbedrijven. Voor ieder project streven we altijd naar de beste combinatie. Snelheid, kwaliteit en betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze werkwijze, we denken graag mee tot in detail en zijn dus ook flexibel waar mogelijk om uiteindelijk een perfect object en eindproduct te realiseren.Beleggen & verbetering

Waar kunnen we waarde toevoegen

Provascon heeft diverse beleggingsobjecten in haar portefeuille. Dit betreft diverse winkelpanden, bedrijfsgebouwen en kantoorpanden. In de aankoopstrategie kijken wij nadrukkelijk naar objecten waar wij nog waarde aan toe kunnen voegen. Bijvoorbeeld de aankoop van lege of oude panden, of panden die verbouwd of uitgebreid moeten worden, teneinde niet alleen een waardevermeerdering voor het object zelf maar ook voor de omgeving te kunnen realiseren.

Vragen of vastgoed aanbieden?

Wij komen graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden
of mogelijkheden te bespreken.