Retailpark Den Bosch | Verhuur units fase 2 gestart

Beschrijving

Retailpark Den Bosch ligt tussen de Balkweg, de Ploegweg en de Goudsmidstraat. Het complex wordt in twee fasen gerealiseerd. In december 2016 werd fase 1 opgeleverd. Huurders eerste fase: BCC, Rofra Home, Boonman bedden-wonen, De Bommel Meubelen, Mantel en De Keukenspacialist.

De verhuur van fase 2 is in februari 2018 gestart. De vernieuwbouw van de units, ca. 4.000 m2 in totaal, is in volle gang. Fase 2 bestaat uit een beganegrond gedeelte en een verdieping die met roltrappen is te bereiken. Het geheel krijgt een splinternieuwe entree en eigen parkeerplaatsen.

Retailpark Den Bosch heeft een geheel eigen, moderne uitstraling. De extra winkelruimte die aan de Bossche Woonboulevard wordt toegevoegd, betreft een fysieke verbetering van de bebouwing en van de openbare ruimte die voor een aantrekkelijke perifere winkellocatie garant staat. De units hebben een hoogteaccent in de bebouwing waardoor de naamsaanduidingen van de winkels zichtbaar op de gevels zijn te zien. Het hoogteaccent vormt een herkenningspunt en is goed te herkennen vanaf de Balkweg.

Kijk voor het laatste nieuws altijd op de website van Retailpark Den Bosch: www.retailparkdenbosch.nl.

Begane grond ca. 1.724 m²
Verdiepingca. 2.086 m²
Vrije hoogte4.100 mm
Parkeerplaatsen273 p.p. op maaiveld
Verhuurde units6 van de 9
Huurtermijnmin. 10 jaar

Locatie

Het Retailpark ligt aan de Balkweg en de Ploegweg in Den Bosch.

Interesse?

Neem contact op!